Sådan får du en have med personlighed

Har du købt et nyt hus, eller har du brug for fornyelse omkring dig? Det er skønt at være i sin have og nyde det gode vejr om sommeren og slippe for at slå græs om vinteren. Hver årstid har sin charme. Der findes utrolig mange muligheder for at pryde haven med smukke blomster, træer og anlægning af køkkenhaver mv. I de senere år er naturhaver, hvor planter gror vildt, også blevet mere og mere populært i de danske haver. Andre ønsker derimod en have med struktur og små stier, som man selv kan anlægge med fliser og brosten. Det handler om at gøre sin have til sin egen, give den personlighed og få opfyldt sine behov.

Moderne havedesign med brosten

Du behøver ikke være uddannet havearkitekt for at skabe fornyelse i din have. Der findes mange muligheder, og måske har du allerede nogle brugte materialer, som du kan bruge. Med brugte brosten kan du nemt tilføre din have sjæl og patina. Brosten kan give din have eller din indkørsel et smukt og rustikt udtryk. Brosten udstråler historie og sjæl, som de brosten man kan se i gamle byer. En moderne have kan sagtens kombineres med brugte brosten.

Kom nemt i gang med brugte brosten

Der er mange muligheder med brosten, og der skal ikke så meget til for at det ser fantastisk ud i haven. Du kan nøjes med få brosten til at afmærke et blomsterbed, så bedet er indrammet i en smuk række af sten. Det kan også være en idé at bruge brosten til at adskille græsplænen fra indkørslen, eller etablere en lille plads i haven til et fint havebord og stol. Der findes røde, grå og sorte brosten, og de er meget slidstærke og kan holde i mange år.

admin