Så mange ting kan du gøre ved dine negle

Dine negle er noget af det mest udsatte på krop, og derfor gør vi ofte noget ekstra for at vedligeholde dem. Der findes et utal af forskellige skønhedstips, der kan hjælpe dig med at få dine negle i topform, og vi giver dig her de bedste, så du ikke skal lede længere.

Problemer med rillede negle? Her er løsningen

Hvis du har problemer med rillede negle, er du ikke i tvivl. Rillede negle er, når der opstår fordybninger i dine negle, som eksempelvis bliver til små søer, når du forsøger at lægge neglelak på. Det er muligt, at du har lært at leve med det, men der findes en løsning på det, som hedder ridgefiller – altså fyld til dine riller.

Ridgefiller går ind som coating og fylder hullerne ud, så du igen kan lægge pæne lag af neglelak på. Det er særligt praktisk, hvis du en aften skal i byen, men ikke kan få neglene til at fungere.

Negle kan godt være sunde

Negle kan være god i stand og dårlig stand. Og der er heldigvis råd at hente, hvis du døjer med dårlige negle. Du kan tilvælge en såkaldt neglekur, hvor de gives fugt og vitaminer, så de igen kommer på rette kurs.

Få neglelakken til at tørre hurtigt

Vi har alle prøvet at lægge neglelak lidt for sent og uden, at den egentlig er tør, når man vil ud i byen eller skal på toilettet. Det findes der nu en løsning på, fordi du kan med en såkaldt Speed Spray efterspraye neglelakken, så de fugtigende dampe holdes nede. Du kan faktisk tage neglelak på et kvarter, før du skal ud.

admin