Rengøringsvenligt epoxygulv til dit køkken

En klar fordel ved at vælge et epoxygulv til køkkenet er foruden dets rige funktionalitet en genial evne til at skabe en rå kontrast til den klassiske køkkenindretning. Flere og flere vælger epoxygulvet frem for det klassiske trægulv, da det i høj grad er langt mere rengøringsvenligt. Man slipper for revner og dybe ridser, hvor skidt fra madlavningen har en tendens til at hobe sig op og være svært at fjerne. Derfor vil man også opleve at de lugtgener, der normalt kan optræde på sigt i køkkenet, mindskes. Epoxygulvet, der i høj grad udstråler et stilbevidst Newyorkerlook, kan samtidig give køkkenet et udseendemæssigt boost. Epoxygulvet har med andre ord en lang række fordele, der gør det overlegent i forhold til andre køkkengulvtyper.

Skab en god komfort

Et andet element, der har medvirket til, at flere og flere vælger epoxygulvet, er en øget grad af komfort. Måske associerer du ikke beton med decideret bløde overflader, men epoxymaterialet er faktisk så stødabsorberende, at det er langt rarere at gå på end et typisk trægulv. Det er altså både udseende og komfort, der står i højsædet, når det gælder de populære epoxygulve.

Perfekt til den stilsikre bolig

Det kan måske virke lidt intimiderende at inkorporere gulvtyper i et mere industrielt design i hjemmet. Flere frygter måske, at det kan have en negativ effekt på hyggefaktoren i boligindretningen. Men faktisk kan du nemt skabe et ekstremt hjemligt og atmosfærisk udtryk i hjemmet med epoxygulve takket være gulvets oftest mørke overflade. De mørke overflader kan potentielt udgøre en hyggeskabende effekt – især hvis du inkluderer møbler og brugskunst i varme nuancer som brun og beige i indretningen. Generelt er det netop kontrasten mellem det rå og varme, der fungerer fantastisk i langt de fleste hjem.

admin