Økologisk firmafrugt – en investering i dine medarbejderes sundhed

Frisk frugt udgør et lækkert alternativ til sukker- og kulhydrat holdige spise- og drikkevarer, når man trænger til et ekstra energi boost. Det er langt sundere at sætte tænderne i et æble, en pære, eller en banan, når sulten og trætheden melder sig, end det er at indtage en sodavand eller en pose slik. Frugt indeholder langt flere kostfibre og enzymer, som er vigtige for at sikre en god fordøjelse, samt vitaminer og mineraler, som fremmer immunsystemet. Derfor er det en god idé at indføre firmafrugt på arbejdspladsen.

Årstidens økologiske frugter med en firmafrugt ordning hos Frugtkurven.dk

Hos Frugtkurven.dk sættes der en stor ære i, at frugten er valgt efter årstiden. På den måde er det altid den mest friske frugt, som kommer til sin ret – og det er også et spørgsmål om bæredygtighed. Hvis frugten udvælges efter, hvad der er i sæson i Danmark pt – for eksempel æbler i sensommeren og det tidlige efterår – vil den distance, frugten skal transporteres, minimeres, og dermed kan man undgå en større udledning af CO2. Frugtkurven.dk ”håndplukker” selv de friskeste og pæneste frugter og de bedste og mest fordelagtige tilbud på Grønttorvet hver morgen, således at din virksomhed får leveret den lækreste frugt til den billigst mulige pris. I den økologiske firmafrugt ordning fra Frugtkurven.dk er al frugt naturligvis økologisk, og indeholder ikke sprøjtegifte, vækstfremmere og lignende. Dine medarbejdere er sikret det sundeste mellemmåltid uden pesticid rester eller anden kunstig kemi.

Frugtkurven.dk – frugt til tiden og til døren

Når du laver en aftale om levering af frugt til virksomheden med Frugtkurven.dk, er du garanteret en personlig og rettidig service. Din økologiske firmafrugt leveres til døren til det tidspunkt og i de mængde, I har aftalt indbyrdes – alt, hvad du skal gøre, er at fordel den lækre frugt på afdelingerne, således at dine medarbejdere kan få glæde af den hele deres arbejdsdag. Læs mere om økologisk firmafrugt på frugtkurven.dk

Astrid Pedersen