Øg sikkerheden i hjemmet eller på arbejdspladsen med en kodelås

Mennesker har en instinktiv trang til at beskytte deres ejendele. Derfor har vi lås på vores huse, på vores cykler og på vores smartphones. Men mennesker er også gode til at glemme ting. Således sker det alt for tit, at man kommer ud ad døren uden nøglen. Dette er et stort problem af flere grunde – men det kan løses forholdsvist simpelt: Invester i en kodelås.

De fleste kan løse problemet med den glemte nøgle ved at ringe til nogen, der har en ekstranøgle – far, søster, ven eller nabo. Men bor man som mange unge alene i byen, og smækker døren, kan det være svært at få fat i den ekstra nøgle. Har man ikke blot glemt sin nøgle, men mistet den, udgør det også en sikkerhedsrisiko – for så kan uvedkommende måske få adgang til boligen.

Det store nøglebundt kender vi alle sammen – det er praktisk, indtil man mister det. Man kunne liste uendeligt mange ulemper ved traditionelle nøgler, men det vil ikke ændre på løsningen. En elektronisk kodelås sikrer at det kun er det rette mennesker, der kan komme ind, og samtidig kan man ikke mister den. I tilfælde af at uvedkommende får fat i koden, kan man nemt ændre den til noget nyt – og det er altså noget billigere end et besøg fra låsesmeden.

Invester i en kodelås – invester i fremtiden

Mange moderne kodelåse er ikke blot låse, men kan anvendes som en del af et integreret system, der også styrer alarm og belysning i hjemmet. Mulighederne her er mange, og der bliver hele tiden flere.

En af de hjemmesider der forhandler kodelåse er scantron.dk. Her kan du tage et kig på udvalget og de forskellige indstillinger, en kodelås kan kobles op med. Find din nye løsning i dag!

admin