Categories: Mode

Neo Noir – stilrent tøj til den modebevidste kvinde

Hvis du er på udkig efter elegant damemode med et nutidigt præg, der er kombineret med et feminint, klassisk snit, så er Neo Noir med garanti lige noget for dig. Neo Noir har efterhånden skabt mange smukke kollektioner til de danske kvinder, der hænger i klædeskabene landet over. Som brand har de fingeren på pulsen og skaber deres kjoler, bluser, toppe og bukser ud fra at betragte, hvad der er tidens tendenser, sæsonens musthaves og i høj kvalitet i både materialer og design. Deres fokus er at designe modetøj til unge kvinder, der baserer sig på tidens skarpeste tendenser. Men samtidig er det super anvendeligt, så du uden problemer kan style tøjet på mange forskellige måder til forskellige anledninger og arrangementer. Af den årsag er brandet også blevet yderst populært på rekordtid, da de er formidable til at ramme lige på modenerven til priser, hvor alle kan være med.

Neo Noir går op i de små detaljer og i det helt rigtige materialevalg. Netop dette skinner igennem ved deres produkter. Sortimentet favner bredt, så du kan både finde feminine styles med eksempelvis blonder eller de mere maskuline og rå styles. På sin vis får du det bedste udgangspunkt for at kunne skabe komplette og unikke outfits til den begivenheden. Når du kombinere det feminine med lidt råt eller det rå med lidt feminint, vil du opleve, hvordan dine sammensætninger bliver mere kreative og levende, når du blander de to stilarter.

Neo Noirs kollektioner er især præget af flotte og behagelige buksedragter, nederdele, kjoler, bluser og senest kimonoer. Særligt deres kjoler er perfekte til alle situationer. Der er både korte og lange, så du kan skabe lige det look, du er på udkig efter.

Find Neo Noir kjoler hos kysthuset.com

I 2014 åbnede Kysthuset sin fysiske butik med tøj, sko og accessories i Odder. Lige siden har butikken været en af de foretrukne blandt modeorienteret i området. Hvis du ikke er blandt dem, kan du stadig få fingrene de mange eksklusive produkter fra mærker som Cph, InWear, IVY Copenhagen, Lee Jeans, Lollys Laundry, Mos Mosh, Munthe, NORR, Place du Jour, Rosemunde, Stine Goya, Superdry, Bella Moda, Billi Bi, BioNatura, Paul Green, Philip Hog, Becksöndergaard, Daniel Silfen, Day Et og Depeche. Hele udvalget kan du finde på kysthuset.com og blive klar til din næste fest.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Moderne og stilfuld hovedbeklædning til kvinder

Hos Shop Parykker finder du et stort udvalg af forskellig hovedbeklædning til kvinder i de…

2 år ago

Find alt staldtilbehør ét sted hos Staldinventar

Har du lige købt en rideskole, skal din stald renoveres og optimeres eller står du…

2 år ago

Få hverdagen tilbage med en ileostomi

Der kan være mange grunde til at få en ileostomi. Mange flere end man tror…

2 år ago

Lav selv et bord med epoxy

Epoxy er et materiale du bruger til coating af for eksempel træ. Det skal blandes…

2 år ago

Hvordan bliver man rengøringsassistent?

Rengøring er i princippet noget alle kan finde ud af. Det kræver ikke en uddannelse…

2 år ago

Hvilken gulvmoppe skal jeg bruge?

Sikkert ikke et spørgsmål du har tænkt så meget over. Men gulvmopper er forskellige. For…

2 år ago