Moderne indretning: Gør soveværelset økologisk

Økologi trender, og vi danskere har for alvor fat i den lange ende, når det kommer til bæredygtighed. Det kommer også til udtryk i den måde, vi indretter på, og derfor giver vi dig her gode råd til, hvordan du kan sove trygt og godt velvidende, at soveværelset er helt økologisk.

Brug en øko-certificeret skummadras

Vi har en tendens til at glemme vores madras, når vi indretter soveværelse, men det er nok faktisk den største og vigtigste ting, du kan købe for at sikre dig god søvn.

Og ja, det er i den grad muligt at finde økologiske skummadrasser. Du kan blandt andet her finde en skummadras, der er certificeret med Oeko-Tex® Standard-prædikatet, som er din garanti for et velbehandlet produkt.

Økologiske bomuldspuder

En god pude betyder alt for en god nats søvn, og med økologiske bomuldspuder får du et kvalitetsprodukt, der holder i længden.

Gode puder holder længe, og selvom økologiske bomuldspuder måske hører til den lidt dyrere ende af skalaen, er det en investering værd for dig, der værdsætter god søvn. Puden har lang holdbarhed, og så er et par hundrede kroner godt givet ud.

Åndbart og økologisk sengelinned

Sengetøjets vigtigste funktion er at transportere dit natlige sved ud af sengen, så du vågner op dejlig komfortabel. Vi afgiver meget sved om natten, og der er ikke noget værre end at ligge i sengen helt klam af sved og fugt.

Med åndbart og økologisk sengelinned vågner du op veludhvilet klar til en ny dag. Den energi og den friskhed, man opbygger om natten, kan ikke erstattes med kaffe og andre midler. Brug derfor altid det bedste af det bedste, når det angår din søvn.

admin