Miniguide: Sådan forbereder du den store sommerrejse

Mange danskere har under corona glædet sig til at komme ud at rejse, og nu ser det endelig ud til, at vi snart kan begynde at søge mod varmere himmelstrøg. Vi har derfor i denne artikel samlet et par gode tips til, hvad du kan forberede hjemmefra, så du får den absolut bedste oplevelse, når du skal rejse sydpå.

Tag et dykkercertifikat hjemmefra

Hvis du skal sydpå, er det meget muligt, at du har mulighed for at dykke på den ene eller anden måde. Middelhavet har mange gode bud på lokationer til dykning, og derfor kan du spare meget tid ved at tage dykkercertifikat hjemmefra. Det er heller ikke sikkert, at der er plads på de hold, som du gerne vil på dernede, og det er ikke risikoen værd, hvis du gerne vil dykke.

Skal dit pas fornys?

Det er vigtigt, at du i god tid får tjekket op på dit pas inden afrejse – og det skal helst være minimum tre måneder før afrejse. Det kan nemlig godt tage lang tid at få passet tilsendt, når du har fået det lavet inde hos borgerservice. Der kan godt gå helt op til 6 uger, og det essentielt, at du når det til din rejse.

Brug Google til grundlæggende sproglæring

Skal du et sted, hvor de ikke nødvendigvis er så skarpe til engelsk? Så kan det godt blive en udfordring at kommunikere med de lokale. Brug derfor Google til at blive klogere på, hvordan man beder om de basale ting på det sprog, som de benytter på din rejsedestination i den dejlige sommervarme.

admin