Madam Stoltz elsker marmor – og glas, og puder og…

I 2018 skal vi hygge os – det er vi danskere gode til – og det kommer mere og mere til udtryk i boligindretningen. De nye tendenser er, at vi er ved at bevæge os lidt væk fra den kølige, minimalistiske stil med grebsfri køkkener i lange, hvide baner. Når man ser på, hvad der vinder frem i øjeblikket, ser det ud til, at vi er blevet mere modige og autentiske i vores boligindretning og har lyst til at indrette os med flere farver, materialer, unikke fund og keramik. 

Hos Pindhus.dk forhandles mærket Madam Stoltz. De har et bredt udvalg af boligtilbehør, som de selv beskriver som fyldt med stemning og autentisk atmosfære. Dermed rammer deres produkter lige ned i de nyeste tendenser, hvor vi gerne vil have mere personlighed og autensitet ind i vores bolig. Pernille Stoltz er inspireret af Indien, hvilket afspejles ved at tilføre den skandinaviske stil et etnisk look. 

Velour er noget af det, der er meget populært i øjeblikket, og Madam Stoltz forhandler smukke sofapuder i velour, med varme nuancer. De har også marmorbakker, som giver personlighed til indretningen. De kan fx bruge dem til at udstille små, unikke fund eller til at stille stearinlys på. Vil med være med på keramik-trendes, så har Madam Stoltz også urtepotter, eller hvad med en kaktus af keramik?

 

 

 

 

 

Katrine Agentoft Nielsen