Lanterner og lækkerier – hos Pindhus.dk

Hvis du skal i gang med at klargøre dit hjem, eller din have, til efterårets lidt mørkere og køligere tider, så er der masser af fine ting, du kan klikke hjem på Pindhus.dk. Her er lanterner, plasttæpper, termometre, plaider, lyskæder og meget andet. 

Lanternerne fra A2 living skal lige fremhæves, da de er supersmarte at indrette med, både ude og inde. De skaber en hyggelig stemning med det samme, om man sætter et almindeligt bloklys ind i dem, eller laver en alternativ løsning med en lyskæde, der også vil få hyggen til at brede sig i dit hjem. De kan stå alene, man kan sætte flere sammen, eller man kan stille dem sammen med andre pynteting eller planter. Ved hoveddøren vil det være en varm velkomst, når gæster ankommer, eller blot til dig selv, så der er noget skønt at kigge på.

Specifikt om lanternerne fra A2 living, kan siges, at de er lave i en enkelt design, der passer ind i den skandinaviske stil. De fås i fem forskellige størrelser, hvor den mindste er 25 cm høj, og den største er 60 cm. Desuden findes modellen quadro, som med sine kvadratiske mål, ikke vælter nogen steder. Lanternerne findes i sort pulverlakeret eller galvaniseret. Alle hængsler og nitter er lavet i rustfrit stål, så de kan holde til at stå ude i det danske, til tider, barske vejr. Det er alt i alt, nogle solide lanterner, der er lavet i kvalitetsmaterialer. Desuden har de en smart, magnetisk åbne- og lukkefunktion. Hvis man ønsker det, kan lanternerne også hænges op, og der kan på Pindhus.dk købes et vægbeslag til dette formål. 

Hos Pindhus.dk findes der produkter årets forskellige sæsoner. De har for eksempel også juleafdeling. Her kan du finde alt hvad julehjertet begærer af pynt, dekoration og gaveindpakning, så den helt rette stemning kan blive skabt. En klassiker, som kan bruges som dekoration år efter år, er kogler. Her findes cementkogler og hvide keramikkogler, som man kan sætte små kertelys i, eller bare lægge sammen med noget andet pynt, eller hvad man nu har lyst til. Desuden findes hjertekranse, lavet af små kogler. En skøn ting, som den lille folkevogn med juletræ på taget er sød at sætte på julebordet, og trækker mindre fra gamle tider. Til sidst kan nævnes, at Pindhus.dk selvfølgelig også har mange forskellige bloklys, i forskellige farver, som jo kan bruges til at sætte ind i din nye lanterne. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrine Agentoft Nielsen