Lækre drikkedunke fra Klean Kanteen

En drikkedunk, som kan fyldes med postevand efter behov, er både bedre for miljøet og for din pengepung, end hvis du skal købe vand på plastik flasker, når du er ude. De vanskeligt nedbrydelige plastik flasker fylder godt op i det samlede miljø regnskab. Der skal ikke megen hovedregning til for at forestille sig energiforbruget, som skal til, hvis vi alle forbruger i gennemsnit én flaske kildevand om ugen i løbet af et helt liv. For slet ikke at tale om affaldsproblemet. Dertil kommer, at det endnu er uvist, hvor sundt det egentlig er at drikke vand fra en plastik flaske. Og med det øgede fokus på blødgører og ftalater i plastik, som kan virke hormonforstyrrende, giver det en verden af mening ikke at lade sine børn drikke vand af plastik flasker.

Klean Kanteen – den miljørigtige og økonomiske drikkedunk

I stedet for en flaske kildevand eller en drikkedunk af plastik, kan du med fordel vælge en drikkedunk af stål. Selv om en drikkedunk af plastik kan gå i opvaskemaskinen, bliver den samtidig hurtigt slidt og ridset, og der skabes dermed gode vækst betingelser for bakterier og andre sygdoms fremkaldende mikroorganismer. Det kan således være direkte uhygiejnisk at anvende en drikkedunk af plastik. Og så er en plastik drikkedunk sjældent særligt køn efter et par gange i opvaskemaskinen. En drikkedunk af stål er derimod særdeles modstandsdygtig over for ridser og skrammer, og er således både kønnere og mere hygiejnisk – og dertil næsten uopslideligt.

Klean Kanteen kan præsentere et bredt udvalg af trænekoppe, drikkedunke, og termodunke. Alle dunke, kopper og opbevarings bøtter fra Klean Kanteen er fremstillet af højeste kvalitets stål 18/8. De til trænekopperne hørende drikketude er produceret i BPA-fri popypropylen, som er sikkert at drikke af – du risikerer ikke at indtage sundhedsskadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Klean Kanteens drikkedunke og termodunke til voksne er forsynet med udskiftelige propper, således at man kan bruge sin drikkedunk som sportsflaske eller måske take away kaffekop.

Køb drikkedunke og trænekopper fra Klean Kanteen hos Babynature.dk

Hvis du er interesseret i at udskifte din gamle drikkedunk og erstatte den med en lækker drikkedunk af stål fra Klean Kanteen, kan du finde et stort udvalg af Klean Kanteen dunke, kopper og opbevaringsbøtter hos babynature.dk. I den online shop finder du, foruden Klean Kanteen, anerkendte og velansete brands så som Ecoffee, Engel Natur, EZPZ – Easy Peasy, Funkit world, Grimms, Grödo, Haflinger, Hirsch, Iobio, Jack N’ Jill, Prolana, Pulito, Pure Pure, Quut og Ramasjang Kluns.

Astrid Pedersen