Kompromisløst håndværk

Hvis I leder efter nogen, der kan udføre VVS- og blikkenslagerarbejde, så kan I med ro i sindet vælge Gustafsenvvs.dk, der er en autoriseret VVS-installatør, der altid leverer professionelt håndværk og arbejde i høj kvalitet. De har desuden stor erfaring med at renovere klinikker for tand- og speciallæger samt totalentreprenører på byggeprojekter.

Virksomheden blev startet af Carsten Gustafsen i 1991, men siden 2014 er familievirksomheden blevet ledet af Carstens 3 sønner, men selvom det nu er anden generation, der har styringen, ja så er det de sammen kerneværdier, der er i fokus og det samme kvalitetshåndværk. I 2016 blev et andet familiedrevet firma en del af virksomheden, hvilket betyder, at både erfaringen og kræfterne er blevet større.

Moderne kvalitetsløsninger på en baggrund af traditioner og erfaring

At VVS-arbejde bliver udført ordenligt er vigtigt, da det har stor indflydelse på din hverdag – hvis ikke tingene fungerer kan det gå ud over din økonomi, dit velvære og miljøet. Derfor er det vigtigt at vælge den rette til at udføre jobbet, og det er her Gustafsenvvs.dk kommer ind i billedet. De udfører en bred vifte af VVS-arbejde som blandt andet omfatter:

  • Rørinstallationer
  • Gulvvarme
  • Renovering af badeværesler
  • Fjernvarme installation og service
  • Energioptimering
  • Vand og afløb

De udfører også blikkenslagerarbejde, og de har deres eget blikværksted og kan arbejde med mange materialer som stål, aluminium, zink, kobber og skiffer. De kan udføre mange forskellige typer af opgaver, blandt andet:

  • Inddækninger af tage og kviste
  • Inddækninger af skorstene
  • Tagrender og nedløbsrør
  • Facadebeklædninger

De har desuden altid øje for de miljøvenlige løsninger, hvad der er vandbesparende, hvilke hensyn, der skal tages i forskellige installationer. Deres erfaring betyder nemlig, at de ved, hvilke materialer, produkter og løsninger, der fungerer bedst i de forskellige situationer. Dette gør sig gældende i alt det arbejde, de udfører, om det så er mindre reparationer eller montering af nye løsninger til totalentrepriser – I kan altid forvente professionel rådgivning, så I er sikre på, at det bliver, som I gerne vil have det.

Tilfredshed – hver gang

Når I får folk fra Gustafsenvvs.dk ud, så kan du altid regne med at få udført et stykke tilfredsfyldende arbejde – som medlem af TEKIQ garanterer de nemlig tryghed, kvalitet og kundetilfredshed. Med en garantiordning er der således ingen grund til bekymring.

I kan altid kontakte dem hvis I ønsker at høre mere, har specifikke forespørgsler eller brug for rådgivning – de står klar til at hjælpe jer.

admin