Kloakarbejde er mange ting – læs blot med her

Stort set alt relevant kloakarbejde skal udføres af professionelle, og til den tjans er Norva24.dk de bedste til at klare de opgaver. Læs med her, hvad de udfører af forskellige former for kloakarbejde.

Hvis du tror, at kloakarbejdere er professioner, der udelukkende sørger for at rense kloaknettet, når det er stoppet, eller foretage en slamsugning ved større opgaver, så tager du fejl.

Den slags opgaver udfører Norva24.dk selvfølgelig til fulde, men de laver også så mange andre opgaver, der relaterer sig til kloakfunktionen og videre.

Kloakarbejde behøver jo ingenlunde relatere sig til opgaver, der kun omhandler reparation, forebyggelse eller hindring af ulykker – det kan også være etablering af rør, til atlægge nyt kloaknet eller ganske enkelt forbedre det eksisterende kloaknet, hvis der er sket forandringer og forbedringer på den front.

Arbejdet med kloakker kan også omhandle de hygiejnemæssige aspekter, som kunne være at hindre, at rotter finder vej fra kloakkernes rør, videre til afløbene og ind i husene. Det kan Norva24.dk hindre for din bolig – privat som erhverv – ved at implementere rottespærrer ved indgangen på afløbet til boligen.

Deres opgavesortiment spænder også meget videre, hvor de blandt andet udfører at installere omfangsdræn og højvandslukke.

Men arbejdssituationerne for Norva24.sk spænder også videre fra det arbejdsområde, der hedder “kloakker”, men som stadig kan centrere sig omkring det at arbejde med vandløb, fordeling af disse og så videre.

Derfor kan man også hyre dem til at etablere pumpebrænde, sandfang og udskillere, eller hvis disse skal repareres eller fornys, så står Norva24.dk også parat til at klare det for dig.

Har du også blot mistanke om, at der er sket en skade på dit kloaknet som enten privat eller firma, så kan Norva24.dk også lave en TV-inspektion af dit kloakløb og tjekke, om der er et problem og eventuelt, hvor omfangsrigt det er, og hvad der skal gøres ved det og hvordan.

 

Anders Lundtang Hansen