Kickstart din karriere som personlig træner på Blivpt.dk

Hvis du drømmer om at blive personlig træner, kostvejleder eller begge dele, så anbefaler vi dig på det kraftigste at besøge Blivpt.dk. Blivpt.dk er en uddannelsesportal for de ambitiøse – dem, der ikke går på kompromis med deres drømme og ambitioner. Blivpt.dk er Træner Akademiets online kanal, hvor du kan finde din drømmeuddannelse inden for træning og kost. Uanset hvilken baggrund du kommer fra, og hvilken viden du har – eller ikke har – med i bagagen, er du velkommen hos os, så længe du har gåpåmod, lærelyst og mod på at motivere andre mennesker til at føre en sundere livsstil. Vi er en internationalt godkendt uddannelsesinstitution, der uddanner mere end 300 trænere om året.

Personlig træner, kostvejleder eller begge dele?

Uanset hvilken af ovenstående uddannelser, du har i sigtekornet, kan du tage den hos os. Foruden den klassiske uddannelse til personlig træner tilbyder vi også uddannelsen Health Coach, som er en udvidet udgave af uddannelsen til personlig træner. Vores Health Coach-uddannelse er Skandinaviens mest dybdegående, og vi anbefaler den til dig, der oplever branchens stigende grad til personlige trænere som en karrieremæssig udfordring. Der uddannes flere og flere personlige trænere, og derfor er det også forventeligt, at kravene til trænere stiger parallelt med dem. Disse kan du indfri ved at tage uddannelsen som Health Coach. Hvis du både har interesse i kost og motion og ønsker at beskæftige dig med begge professionelt, tilbyder vi også en ”All Inclusive”-uddannelse, hvor du både bliver uddannet som kostvejleder og personlig træner.

Derfor skal du vælge Træner Akademiet

Hos Træner Akademiet hører vi til blandt Danmarks førende udbydere af personlig træner-uddannelser. Vores smalle vifte af uddannelser ligger alle inden for det samme felt, så vi kan holde vores skarpe fokus. Hos os kan du blive personlig træner for kun 745 kroner om måneden, og vores uddannede trænere bliver eksempelvis ansat i populære kæder såsom Fitness World og SATS.

admin