Hvilken gulvmoppe skal jeg bruge?

Sikkert ikke et spørgsmål du har tænkt så meget over. Men gulvmopper er forskellige. For at få de bedste resultater skal du vælge den rigtige moppe.

Uanset om du gør rent i hjemmet eller virksomheden, så er det vigtigt at du bruger det rigtige udstyr. Rengøring må ikke tage for lang tid. Hvis du bruger de forkerte redskaber risikerer du at skulle gøre det hele om igen.

Våde mopper

Mopper til våde opgaver fås både som fladmopper og med garn. De er særligt effektive til almindelig rengøring af gulve. Du kan vaske alle typer gulve med våde mopper.

Du bruger den flade moppe til daglig rengøring. Den er let at håndtere og kræver ikke en spand. Garnmoppen kræver en spand med et system der vrider den for vand. Derfor bruger du mest denne type moppe til at tørre våde emne op med.

Fladmoppen fås også til rengøring uden vand. Det er typisk når du hurtig skal tørre fugt eller fnuller op.

Hvad er moppen lavet af?

Det er lidt forskelligt hvilket materiale moppen er lavet af. Typisk er den lavet af enten bomuld eller mikrofiber. Hvilken du skal bruge afhænger helt af opgaven.

Hvis du skal suge meget vand op, så kan det være en fordel med en bomuldsmoppe. Mikrofiber kan være en fordel når du skal lave hurtig og let rengøring derhjemme.

Moppe med svamp

En fladmoppe fylder meget i kosteskabet derhjemme. I stedet kan du bruge en moppe med svamp. Den er særlig god til rengøring på små områder. Den er let at opbevare og svampen kan let skiftes ud.

Endelig kan du få en moppe til at vokse gulvet. Her er det vigtigt at moppen ikke laver fnuller. Typisk er den lavet af et syntetisk materiale. Du kan købe mopper hos Nowas.


admin