Hold hovedet højt uden smerter

Alt for mange dansker døjer med nakkesmerter – helt op mod 25% har haft nakke- eller skuldersmerter inden for de seneste 14 dage. Nogle er så uheldige at disse smerter er langvarige eller i værste fald kroniske, og de har behov for behandling.

Den behandling skal være skræddersyet til dig, når du søger hjælp til behandling af nakkesmerter. Det er vigtigt med individuel behandling, da der ofte er flere og ganske forskellige årsager til nakkesmerter.

Årsagerne spænder fra traume, overbelastning eller eksempelvis stress fra ens arbejdsmiljø eller andre miljøer.

Den moderne smertebehandling er bygget på en smertevidenskab, der har været undervejs i et godt stykke tid. Den moderne behandling arbejder ud fra det princip, at nakkesmerter er komplekse, og at der derfor kan være andre årsager til smerterne end de fysiske.

Moderne smertebehandling med fokus på dig

Når man lever med smerter, kan man adaptere end adfærd, der holder dig fast i smerterne, og det er ikke holdbart for bedring. Du vil derfor modtage værktøjer, som du kan bruge til at håndtere disse smerter og blive klogere på dem.

Du vil modtage specialiseret genoptræning, der gør det behageligt og trygt for dig at være mere fysisk aktiv. Den kyndige vejledning vil hjælpe dig til at være mere uafhængig af behandlere efter endt behandling.

Oplev hvordan dit liv vil ændre sig, når du har fået den rette plan til at blive fri for dine nakkesmerter.

Du kan modtage gratis og uforpligtende konsultation, hvor du i samarbejde med dine behandlere vil gennemgå dine ønsker og behov. På den måde får I planlagt den bedste behandlingsmulighed og hvordan det program herefter skal sammensættes.

admin