Herman Miller Aeron – kontorstolen til den kræsne kender

Drømmer du om at indrette dit kontor, så det oser af eksklusivitet, stil og god smag – men har du svært ved at se, hvordan din kontorstol passer ind i netop dét image? Så bør du prøve med en Herman Miller Aeron kontorstol.

Herman Miller Aeron kontorstolen – design ikonet til kontoret

Få kontorstole har vundet så stor berømmelse og så megen omtale som den klassiske og ikoniske Herman Miller Aeron kontorstol. Stolen, som så dagens lys i de tidlige halvfemsere, er gang på gang blevet udråbt til Verdens Bedste Kontorstol – og det ikke uden grund. Herman Miller Aeron kontorstolen er gennemtænkt fra top til tå – eller skulle man sige, fra nakkestøtte til hjul. Sædet i en Herman Miller Aeron kontorstol består for eksempel af et solidt net i stedet for den traditionalle sædepude, hvilket sikrer såvel fleksibilitet som udluftning i sædet.

Stolen er dertil forsynet med et hav af muligheder for indstilling og justering, således at en Herman Miller Aeron kontorstol kan tilpasses din krop – og ikke omvendt. Med en Herman Miller Aeron kontorstol forebygger du effektivt ryg skader samt smerter i nakke og skuldre, forårsaget af mange timers stillesiddende arbejde. Og samtidig signalerer du, at du har tænkt over indretningen af kontoret. De fleste mennesker kender Herman Miller Aeron kontorstolen og ved, at den ikke hører til i discount klassen i sin genre.

Køb billig Herman Miller Aeron kontorstol online hos Valueshop.dk – det betaler sig

Måske har du allerede tjekket priserne på en Herman Miller Aeron kontorstol, og fået lidt af et chok. Og ja – nyprisen på den berømte stol er høj i forhold til prisen på andre kontorstole. Men vidste du, at du kan få en brugt og total istandsat Herman Miller Aeron kontorstol, som står som ny, til en brøkdel af prisen? Se det store udvalg af refurbished Herman Miller Aeron kontorstole på Valueshop.dk

Astrid Pedersen