Hånddesinfektion for god håndhygiejne

Hvis man vil undgå og samtidig forebygge smitsomme sygdomme og spredningen af dem, så er det en god idé at gå op i sin håndhygiejne. Det er noget, som man for alvor er blevet opmærksom på i løbet af de sidste år og nu forstår vigtigheden af. Her kommer hånddesinfektion ind i billedet, som er et rigtig godt middel til at holde håndhygiejnen i top. Hånddesinfektion er et meget effektivt middel, som bekæmper de bakterier og virus, der sidder på dine hænder. Et godt tip er at starte med håndvask og derefter spritte af. Hvis du har tørre eller på anden måde sarte hænder, så er hånddesinfektion også et godt valg, da det er mere skånsomt en håndvask.

Find et stort udvalg af hånddesinfektion

Hvis du mangler hånddesinfektion, enten til privat brug eller til virksomheden, så tag et kig på det brede udvalg hos Clean Management, som er nøje udvalgt. Så kan du nemt få sprittet hænderne af i en fart, lige når du har behov for det. I deres sortiment kan du finde hånddesinfektion både med og uden alkohol. Udvalget byder også på både gel- og skumbaseret hånddesinfektion, så man kan vælge lige netop det, man foretrækker mest. Udvalget inkluderer også automatiske og berøringsfri dispensere til hånddesinfektion, samt stativer dertil, som er perfekte til kontoret eller andre arbejdspladser. Hos Clean Management kan du få hånddesinfektion i størrelser helt op til fem liter. Så løber du ikke tør foreløbigt.

Alt i rengøring

Hvis du udover hånddesinfektion også mangler andet til rengøringen, så er du heldig. Clean Management har nemlig et bredt sortiment, som byder på både rengøringsartikler og tilbehør dertil. De har siden 2008 haft fokus på innovative produkter til din virksomhed eller dit lokalsamfund og det er vigtigt for dem at møde kundernes behov. Derfor står de altid klar til at finde den rette løsning for dig.

admin