Guide: Sådan klarer du en tur i vildmarken

Hvad end du er inspireret af Korpset eller af egen vilje har indset, at du har brug for at prøve dig af i vanskelige udendørs miljøer, så kan der være mange gode ting at hente ved at tage en tur i vildmarken. Du kommer i bedre form, og du får lov at presse dig selv til det alleryderste af dine grænser. Vi kommer her med bud på, hvad du bør assistere dig med under den blå himmel.

Husk godt tøj

Når du begår dig udenfor, så kan du ikke nøjes med en sweater og t-shirt. Du skal have tøj, som passer til turen, og her skal du blandt andet bruge en militær trøje og militære bukser. Det er nemlig meget vigtigt, at du ikke bliver våd, da vådt tøj gør turen meget tungere og sværere.

Tag et kompas med

Kompasset er din bedste ven, når du skal navigere i naturen. Fordelen ved et kompas er, at det virker om både natten og dagen. Det kan nemlig ellers være utroligt svært at finde rundt om natten, hvis du har planer om at udfordre dig selv på den måde. Derudover fylder det ingenting og kræver hverken batteri eller anden form for strøm.

Knive, og ikke kun til madlavning

Mange tænker, at knive kun skal bruges til at skære mad ud, men det er forkert – i hvert fald når du skal overleve i naturen. Du vil helt sikkert komme ud for, at du skal skære grene af, som blokerer din vej. Uanset hvad vil du få brug for knive til din tur i vildmarken.

admin