Gode råd til færden under corona

Corona har været en hård negl for mange, og selvom vi nu kan begynde at begå os i verden, som vi gjorde engang, så skal du stadig have respekt for, at corona ikke er overstået endnu. Vi giver dig her gode råd, hvis du har planer om at give den gas under de nye coronarestriktioner.

Træt af mundbind? Brug eventuelt visir

Der findes forskellige løsninger, hvis man gerne vil undgå at smitte andre. Den første er naturligvis mundbind, hvor du både kan få de klassiske engangsmundbind, men du kan også få mere behagelige stofmundbind, som ligeledes ikke skal smides ud efter brug. En tredje løsning hedder visir, som eksempelvis buschauffører bruger. Ansigtsvisir kommer i forskellige former og størrelser, og du kan helt sikkert finde noget, der matcher det, du leder efter.

Vær taktisk i din tidsbestilling

Et coronapas er gældende i 72 timer, fra prøven er taget. Men hvis du vælger den normale PCR-test, så får du altså først svar efter 24 timer cirka. Det betyder, at du effektivt kun har 48 timer, hvor du kan få lov at begå dig frit. Husk derfor at tænke dette ind, når du booker tid og gerne vil nogle forskellige ting.

Forvent kø til kviktesten

Der har været mange problemer med lange køer til kviktests rundt omkring i landet, og dette problem er særligt udtalt i storbyer. Tænker du derfor, at du lige kan tage en kviktest inden en hurtig bartur med vennerne, så skal du forvente, at du sagtens kan stå i kø i op mod en time eller mere. Det er desværre realiteten.

admin