0

Frugtkasser: Det sunde alternativ

Få frisk frugt ind i din hverdag på en nem og enkelt måde. På frugtkasser.dk finder du et stort sortiment af forskellige kurve og kasser blandet med lige præcis den frugt, du kunne tænke dig. Der er også kasser med sæsonaktuel frugt, så du får frugt med et mere miljøvenligt præg. Der er så at sige noget for enhver smag, og ligegyldigt hvilken frugt du er til, er det et sundere alternativ til den ekstra kop kaffe eller den chokoladebar, der måske gemmer sig nede i skuffen.

Frugtkasser for enhver smag

Der er frugtkurve og kasser for enhver, og alle bliver afleveret i emballage, som bliver afhentet af samme leverandør igen og genanvendt. Der er for eksempel en frugtkasse med 40 stk. håndfrugt, som er klar til at blive spist. Der er også frugtkassen med 55 stk. til den frugtglade virksomhed med et stort udvalg af sæsonaktuelle frugter. Kasserne kan også fås med et helt specifikt antal frugt, som er tilpasset jeres behov, så der ingen frugt går til spilde. Der er naturligvis også et økologisk valg med 40, 75 eller 100 stk. frugt, som er tilpasset årstiderne og med mindst 25 % bananer.

Hvorfor er frugt gavnligt i din virksomhed?

Frugt skaber motivation og trivsel i en travl hverdag. Nogle gange kan dagen bare føles grå, og du har måske selv husket et enkelt stykke frugt i madpakken, men den har ligget i bunden af din taske og er ikke førstevalget længere. Med frisk frugt leveret lige til døren, er der ingen undskyldning for ikke at tage det friske og sunde valg, som giver mere energi. Der er altid stor variation, så du er sikker på at finde noget i din smag.

Har du spørgsmål til priser, frugt, levering eller andet, kan du altid kontakte frugtkasser.dk via deres hjemmeside.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *