Flotte og holdbare epoxy gulve til erhverv og privat

Er du indehaver af en kontorbygning, en institution, eller en anden form for ejendom hvor der er en stor trafik af mennesker på daglig basis, har du nok opdaget, at trægulve ikke er vejen frem. Træ er muligvis både kønt og lækkert, men det bliver lynhurtigt slidt i overfladen, og er generelt et alt for følsom materiale til at kunne holde sig pænt, når det på daglig basis bliver udsat for timevis af udendørs fodtøj, hårde hæle – og, i vinterhalvåret, masser af vand, salt, grus og mudder. Derfor er det vigtigt, at du investere i den rette type gulvbelægning, som kan holde sig pænt, er let og hurtigt at rengøre, og samtidig ikke nemt bliver ridset og skrammet.

Epoxy gulve – når dine gulve skal kunne holde til lidt af hvert

En type gulv, som er både hårdfør og modstandsdygtig overfor slid, ridser og skrammer, er et såkaldt epoxy gulv. Du kender måske epoxy gulve fra sportshaller eller andre offentlige steder. Epoxy gulve anvendes især som belægning på gulve i receptioner og aulaer, hvor de dagligt kommer mange mennesker forbi. Blandt grundene til at vælge et epoxy gulv frem for et trægulv eller et linoleums gulv er, at det er utroligt nemt at rengøre. Støv og skidt bliver ikke opsuget i overfladen af et epoxy gulv, men kan der imod nemt tørres af. Epoxy gulve tager ikke skade af at blive rengjort med skrappe, desinficerende midler, hvilket gør dem særdeles velegnede til eksempelvis plejehjem, hospitaler, klinikker, børnehaver eller vuggestuer, hvor der er risiko for smitte spredning.

Se og bestil epoxy gulv hos Vestbjergepoxygulve.dk

Dertil kommer, at epoxy gulve sagtens kan være rigtig flotte. Et epoxy gulv behøver ikke at være gråt og kedeligt – du kan sagtens vælge epoxy gulve i nuancer, som matcher dit øvrige decor, eller få indlagt mønstre eller farvespil i gulvet. Se eksempler på flotte epoxy gulve på Vestbjergepoxygulve.dk

Astrid Pedersen