Find det helt rigtige campingspejl

Når man skal på campingtur, er det vigtigt at have udstyret i orden. Godt udstyr på campingturen gør meget for den overordnede oplevelse – og et campingspejl af god kvalitet er en af de ting, du får brug for, hvis du skal køre med din campingvogn fastspændt din bil. Bilens sidespejle er nemlig ikke nok til at have et ordentlig udsyn til campingvognen – og det er derfor campingspejlets funktion at give dig dette udsyn. Campingspejlet påsættes bilen på selve sidespejlet. Der findes forskellige typer af campingspejle, der alle imødekommer forskellige behov. Man skal altid gå efter dét spejl, der passer til netop den bil man ejer. 

Universalspejle til alle bilmærker

Blandt udvalget af campingspejle finder du universalspejlene. Dette er spejle, der passer til langt de fleste biltyper, og hvis du har flere forskellige biler, er dette derfor det rigtige valg. Universalspejlet påsættes let de forskellige biler, og du kan få dem i mange forskellige modeller. Et af de mærker, der laver campingspejle til alle biler, er mærket Brunsgaard. Hos Brunsgaard finder du både campingspejle med 2 punkts og 4 punkts montering. Det er ligeledes muligt at købe en opbevaringstaske til spejlene. Også hos mærket Milenco finder du campingspejle, der er universelle, og som dermed passer til hele 99% af bilparken.

Skræddersyede campingspejle

Udover de universelle campingspejle, kan du ligeledes finde skræddersyede campingspejle, der passer til en helt særlig biltype. Du får et spejl af meget høj kvalitet, da et sådant campingspejl er designet til at passe helt perfekt på netop din bil. Campingspejlene designes vognmærkebestemt, og hermed opnås campingspejle af højeste kvalitet. Blandt sådanne forhandlere finder du Oppi og Emuk. Oppi designer spejle i aluminium, som sættes direkte på spejlhovedet, og dermed undgås meget vibration under kørslen. Også Emuk spejlene sættes fast hen over spejlhovedet, hvilket sikrer en meget fast montering.

Alberte Christiansen