Få hjælp med palleløfter med vægt

Her er et stykke værktøj, der kan slå to arbejdsopgaver i ét hug ved både at transportere og veje på samme tid: En palleløfter med vægt.

I hvilke sammenhænge kan det så være smart at slå de to funktioner sammen? Det kan blandt andet lette arbejdsbyrden ved et salg af større partier varer ved for eksempel store salg på markeder eller generelt lagersalg ved store partier gods, hvor det handler om at kende til kiloprisen, og man gerne vil afregne ned til mindst mulige vægtenhed, så man betaler præcist for, hvad man får.

Og så kan man køre varerne direkte ud på traileren, i ladvognen eller lignende for kunden og dermed hurtigere komme videre til næste salg.

Man slipper således som medarbejder for først at skulle hen og finde varen for derefter at transportere den hen til en vægt og igen omlade den til et transportmiddel, hvor varen kan komme ud til kunden.

Der kan hurtigt nå at gå en del galt undervejs i de forløb, men hvis man bruger en palleløfter med vægt, så kan man næsten foretage afregningen, mens man kører varen ud til kunden og vejer nøjere efter.

Gør arbejdsgangen lettere i firmaet ved at investere i en palleløfter med vægt.

Anders Lundtang Hansen