Et smertefrit liv efter piskesmæld

Hvis du leder efter en professionel smerteklinik, som har en holistisk tilgang og kan skræddersy et forløb til dig efter du har fået piskesmæld, så er Smertefribevægelse i Århus noget for dig. Vi tilbyder professionelle og omsorgsfulde forløb til dig, som døjer med udfordringer der kommer ifølge med et piskesmæld.

Moderne smertevidenskab

Hos Smertefribevægelse beskæftiger vi os med moderne smertevidenskab. Det vil altså sige, at vi har en tilgang til dig og dit forløb som adskiller sig fra den traditionelle måde i sundhedsvæsnet, hvor der kun bliver kigget på den ene del af dig, som du har udfordringer med. Hos Smertefribevægelse kigger vi på dig som et helt menneske, hvor dit arbejdsliv, privatliv og psykiske helbred alt sammen skal spille sammen for at få dig hurtigere i bedring.

Den bedste behandling

Når du kigger på vores anmeldelser, kan du se, at hos os modtager du en behandling af den højeste kvalitet. Vores klienter både mærker og ser resultater efter deres forløb. Alle vores behandlere er veluddannede indenfor fysioterapi, idrætsvidenskab eller som jordemor. Der er med garanti en af vores behandlere, som forstår sig på lige præcis dine udfordringer efter et piskesmæld.

Book en gratis konsultation

Du kan altid booke en uforpligtende og gratis konsultation hos os. Konsultationen var 50 min. og du er derefter inviteret til at få en screening samt modtage undervisning i smertevidenskab, hvor du er den centrale. Derefter kan vi sammensætte et forløb, som passer perfekt til dig og dine behov. Alle fortjener at leve et smertefrit liv og med et forløb hos os, kan du være sikker på at opnå positive resultater. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.

admin