Et menneskeliv af oplevelser på ét år

Oplevelser og minder danner en stor del af et individs udgangspunkt for sin egen karakter. Vi kendetegner os ved forholdet til vores venner og familier, vores interesser og oplevelser, der er udfaldsgivende for, hvordan vi bevæger os i verden.

Et efterskoleophold er kendt for at være et de år, hvor en teenager udvikler flest kompetencer og venskaber, som de bringer med sig resten af livet. Efterskolen er en mulighed for at udfordre sig selv fagligt, mens man kan vokse som menneske med frihed under ansvar af kompetence lærere.

Ved at vælge en efterskole på Sjælland får du mulighed for at dyrke en passion, du har i forvejen, eller opdage nye passioner i sammenhold med nye mennesker. De mennesker, som du vil komme til at møde, er der på lige vilkår med dig, og derfor er respekt en stor del af udgangspunktet for samværet.

Et rart sted at lære og være

Udover de daglige timer med undervisning er det et væld af valgfag. Der er både et rigt musikliv, sport for både drenge og piger, dans og teater og ikke mindst E-sport.

Hvis du i forvejen er en habil fodboldspiller, vil du her få mulighed for tæt at arbejde sammen med dine nye venner, der dyrker den samme passion for dig.

Alle på efterskolen, elever som lærere, er ligeværdige medlemmer af fællesskabet. Alle deler derfor et det fælles ansvar for, at du og andre føler, at det er et rart sted at være og lære.

Derfor er det vigtigt, at du selv stiller høje forventninger for dit efterskoleår, så din motivation og engagement kan smitte af på dine omgivelser.

Undersøg allerede i dag, hvordan du bedst investerer i din personlige udvikling med en efterskole på Sjælland. Grib muligheden for at få mindeværdige oplevelser og livslange venner.

admin