Din online glarmester

Er du eksempelvis i gang med at renovere huset og vil gerne have et tidløst design på badeværelset, så er en brusedør af glas et godt valg. Det er en moderne løsning, der passer ind i de fleste stile og som kan gøre at jeres badeværelse synes meget større. Eller hvis I skal have udskiftet ruderne i huset til nogle mere energivenlige, så kan de hos Glasse.dk også hjælpe jer med det. Med specialopmålte termoruder kan I spare på energien og såvel som på varmeregningen.

Det er også her, du kan finde sikkerhedsglas, spejle på mål, stænkplader i glas, brændeovnsglas, whiteboardtavler og mange andre glasprodukter. Når man benytter glas i stedet for andre materialer, får man både holdbare og klassisk flotte produkter.

Flere fordele og god service

Når du handler med Glasse.dk er der en lang række fordele som du kan nyde godt af:

  • Tilgængelig kundeservice: Ring, skriv eller brug kontaktformularen online
  • Hurtig levering samt fri fragt ved store ordrer
  • Montering i hele landet
  • Miljøvenligt – CO2 neutral
  • Spar penge med mængderabat

Bag om Glasse.dk

Hos Glasse.dk fremstiller de selv deres glas, hvilket betyder, at du kan bestille alle former for glasprodukter efter mål. Det betyder også, at du altid kan regne med, at kvaliteten er i top – de garanterer 100% for høj kvalitet hver gang, du bestiller, og uanset hvad du bestiller.

Deres erfaring og kendskab til branchen betyder desuden, at de har et net af faste leverandører af deres råmaterialer, hvilket er en af grundene til, at deres glaspriser altid er gode.

Så hvis du står og mangler en god glarmester med stor erfaring, så kontakt dem endelig med dine spørgsmål til mål, valg af glastype eller noget helt tredje – de står altid klar til at hjælpe og vejlede.

admin