Den rette massagebriks finder du ud fra dine behov

Når man skal finde den rette massagebriks, er der et enormt udvalg at vælge fra. Nu om dage behøver du blot at søge på nettet, så popper mulighederne op for næsen af dig. Men valget af briks er på ingen måde nemt – der er mange forhold at tage højde for, når du vælger. Her er blot tre af de vigtigste:

  1. Klientens komfort
  2. Formålet med briksen
  3. Behandlerens arbejdsstilling

En af de vigtigste ting du skal overveje, er komfort. Hermed ikke blot om briksen er beklædt med et pænt og behageligt stof og bløde puder, men også om den er behagelig at ligge i over længere tid. Massagebehandlinger har forskelligt varighed, og forskellige kropstyper giver forskellige behov – men hvis du sørger for at købe en massagebriks af god kvalitet, bliver oplevelsen bedre i længden.

Herudover skal du overveje en anden vigtig ting: Hvad du skal bruge briksen til. Er du selvstændig erhvervsdrivende, skal du overveje om du arbejder ud fra en stationær klinik, eller om du rejser rundt til dine klienter. Transportable massagebrikse er bygget i let materiale og er nemme at pakke sammen, mens stationære typisk er i mere solidt materiale og derfor tungere. Derfor er formålet vigtigt.

En tredje vigtig ting er massørens arbejdsstilling. Din arbejdsstilling er ikke den samme under en helkropsmassage og en fodmassage. Derfor findes der både brikse og stole, som er optimeret til forskellige anvendelser. Du kan få brikse, der kan hæves og sænkes hydraulisk eller elektrisk, så du lettere kan komme til at arbejde i en ergonomisk fordelagtig stilling.

Blandt udvalget af brikse findes også kiropraktorbrikse. Du kan tilkøbe tilbehør til briksene, herunder afdækning, desinfektion og puder, så du ikke står og mangler noget, når behandlingen skal begynde. Uanset hvilke behov du har, kan du finde en briks der passer.

admin