Den rette belysning og stemning med skræddersyede LED strips

LED strips er en meget fleksibel og stemningsfuld type af belysning. Det er en slags lyskæder, som dog er mere robuste end normale lyskæder. LED strips er mere holdbare, giver et stærkere lys og kan monteres på uendeligt mange måder.

Stripsene fås i forskellige typer, afhængig af hvad dit behov er. 230V er en type, der er god at vælge hvis du har brug for et længere stræk – de kan nemlig laves i længder af op til 100 meter. Til gengæld kan de ikke afklippes helt så præcist som strips med lavere spænding. 230V har nemlig en klippeafstand på 1 meter, hvilket ikke er oplagt til mindre, præcise projekter.

Strips med lavere volt fås som 12V og 14V. De er oplagte til præcist arbejde, da de har en mindre klippeafstand. De er således ofte bedst til indendørs projekter, men kan også bruges udendørs. De kan bestilles i speciallængder. Du har desuden mulighed for at implementere lysdæmpning.

Hyggelig belysning både inde og ude

LED strips giver et mere moderne og stilrent udtryk end normale lyskæder. Du kan få dem i forskellige kvaliteter: Varm hvid, kold hvid eller forskellige farver. Der er altså mulighed for at skabe lige det udtryk, du ønsker. Du kan for eksempel kombinere forskellige farver for et iøjnefaldende og festligt udtryk, eller nøjes med hvidt lys til et mere stilrent udtryk.

Løsningerne er oplagte for både private og erhverv, til haven og caféen. Ønsker du belysning med et originalt udtryk bør du overveje LED strips. Det er kun fantasien der sætter grænsen!

Du kan tilkøbe lange tilslutningsledninger og andet tilbehør. Der er rig mulighed for at få skræddersyet en løsning, ligesom du også kan få hjælp til opsætning. Kontakt firmaet og forhør dig om et godt tilbud.

admin