Den bedste eksplorationsgel på markedet

Hos Ekkomed finder du en hel verden af forskelligt medicinsk udstyr til din klinik. I vores sortiment finder du blandt andet den anerkendte Lubri super gel, som er en af de bedste former for eksplorationsgel på markedet. Men lige meget om du søger eksplorationsgel eller stemmegafler eller EKG papir eller noget helt fjerde, så finder du det her hos os.

Eksplorationsgel til undersøgelser

Lubri super gel er en eminent eksplorationsgel, som er anerkendt for at blive anvendt til undersøgelser vedrørende colonskopi, endoskopi, proktoskopi, gastroskopi og gynækologi. Den er populær, da den ikke påvirker instrumenter, gummi eller plast. Derudover er den allergivenlig, lugter ikke og opløses i vand. Lubri super gel er altså en yderst venlig gel at benytte som eksplorationsgel.

Alt til din klinik

Hos Ekkomed finder du som sagt en hel verden af medicinsk udstyr. Du finder alt fra undersøgelsesinstrumenter, stemmegafler, rengøringsmidler, EKG patientkabler med elektroder, bakteriedræbende håndsprit, EKG papir, til professionelle blodtryksmålere. Lige meget hvad du står og mangler til din klinik, kan du finde kvalitetssikret og professionelt udstyr her hos os.

En fantastisk service

Hos Ekkomed går vi op i at levere en fantastisk service igennem hele handelsprocessen. Det gør vi, da vi ved at trygheden for dine klienter og patienter starter allerede ved en tryg handel af medicinsk udstyr. Vi har et yderst professionelt team, som står klar til at hjælpe dig med hvad end du har af diverse spørgsmål eller henvendelser. Vi har været en prominent del af det skandinaviske medicinske marked siden 1993 af netop grunde såsom troværdighed, kvalitetssikkerhed og professionalisme. Du kan derfor trygt foretage din handel hos os.

admin