De bedste rejseformer for dig med handicap

At rejse er for alle. Uanset om du kun har få midler, mangler nogle at rejse med eller ikke kan komme afsted på egen hånd. Det er helt menneskeligt, at du gerne vil opleve verden, og derfor bør det også være din ret. Heldigvis er det sådan i dag, at der findes en mulighed for alle. Også for dig med handicap. Dog er der nogle rejseformer, som er bedre end andre. Derfor finder du her de bedste handicaprejser.

Sommerhus

Hvis du er mest til at rejse inden for landets grænser, så er en tur i et lækkert sommerhus oplagt. Der findes rigtig mange fede sommerhuse, som også tager hensyn til dit handicap. Du kan både finde sommerhuse langs kysten, inde i landet eller et med handicapvenlig pool.

Bustur

Der findes efterhånden en del foreninger, som tilbyder grupperejser for personer med handicap. Turene er typisk busture i mindre grupper, hvor du vil kunne lære en række søde mennesker at kende, som er i samme situation som dig.

Charterferie

Hvis du drømmer om at komme ned i sydens sol, så er det også en mulighed på trods af omstændighederne. Charterferie kræver lidt mere planlægning, som du vil gøre det egen hånd. Der findes til gengæld en del bureauer, som hjælper med at arrangere charterferier for handicappede. Det er en helt fantastisk mulighed for dig, fordi du både kan nyde solen, få den hjælp du har brug for og din egen personlige guide.


Road trip

Hvis du ønsker at passere grænserne i bil, så kan du også komme på road trip med din helt egen chauffør. Her kan turen både gå til Tyskland, Frankrig, Spanien mm. alt efter hvor længe I gider køre i bil.

admin