Børnefødselsdag: 3 gavetips til pigen

Nogle synes, det er fantastisk sjovt at finde gaver til børn – andre finder de mange gavemuligheder uoverskuelige. Vi har derfor i denne artikel samlet tre simple bud på, hvad du kan købe, hvis du skal til en børnefødselsdag, hvor pigen fylder år, uanset om det blot er en bekendts tøs eller en lille pige i din familie.

Gøtz dukke

Gøtz dukker har de sidste mange år været særdeles populære blandt piger især, da de på mange måder minder om det klassiske Barbie-univers – bare på en lidt mere realistisk måde. De er også lidt dyre i det, men hvis du køber en gøtz dukke til pigen, er der grobund for, at du de næste år kan købe en masse tilbehør hertil, da en del af legen nemlig er konstant at udvide sortiment af dukketøj og dukketilbehør.

Plakater med Frost-figurer

Har du nogensinde mødt en pige, som ikke har set Frost? Det har vi nemlig heller ikke, og derfor kan du være ganske sikker på at ramme plet med figurer fra denne fantastiske Disney-film. Særligt Elsa er naturligvis populær, men vi er sikre på, at pigen nok skal holde af plakaten, uanset hvilken figur der pryder forsiden af plakaten.

Tilskud til apps

De fleste børn bruger nu om dage iPad’en til at se YouTube og spille spil på. Der findes et væld af både lærerige og interessante apps, som forældre kan bruge til udviklingen af barnet, og du kan derfor vælge at investere i denne del. Børnene elsker at bruge tid foran skærmen, og samtidig kan du være med til at styrke deres læring.

admin