Bliv opdateret på de nyeste modetrends på husetnord.dk

Er du blandt dem, der elsker at iføre dig Rue de Femmes mange fine styles? Så bør du kigge forbi Huset nord, hvor de har et bredt udvalg af netop dette fine og feminine danske brand, som med etablering tilbage i 2014 endu er et relativt nyt mærke. Dog er det allerede at spotte rundt i de danske gader, da mange kvinder – ikke overraskende – har forelsket sig i det fantastiske brand.

Hvad end det er en kjole, en buksedraget eller måske en nederdel, du mangler i tøjskabet, er udvalget stort hos Huset nord. Rue de Femme er et nøje udvalgt mærke med dets smukke detaljer i hvert design, som du ikke kan undgå at spotte med det samme. Du kan klikke dig gennem et hav af smukke prints og mønstrer, som du kan mixe og matche, som du ønsker det for at skabe dit helt eget look.

Herudover er materialet nøje udvalgt til, at det skal være behageligt at have på. Hos Rue de Femme er der nemlig fokus på to ting: Det skal være lækkert at have på, ligesom det skal være lækkert at kigge på. Dét sammen med priser der er til at betale sig fra, gør det til det helt perfekte valg til den modebevidste kvinde.

Du kan shoppe online, eller du kan tage forbi butikken, som er beliggende i Randers på Middelgade 5-7. Her står Huset nords ansatte klar til at hjælpe dig med hvad end, du er på udkig efter. Her har de forstand på hvilken farve og style, der passer til netop dig. Tøv heller ikke med at føg Huset nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste styles fra Rue de Femme såvel som alle de andre fine mærker.

admin