Asp-produkt.dk – løfteudstyr og andre hjælpemidler til byggepladsen

ASP Produktudvikling har igennem mange år leveret praktisk og ergonomisk løfteudstyr til såvel bygge og anlægs branchen som til industri, produktion og lager. Målet er at skåne medarbejdernes krop og helbred ved at tilbyde hjælpemidler, som kan spare de tunge og uhensigtsmæssige løft af uhåndterbare emner.

Løfteudstyr fra Asp Produktudvikling – let arbejdet for dit mandskab på byggepladsen

Et eksempel herpå er den lille, praktiske løftevogn til dæksler, som med en egenvægt på kun 12 kilo oppebærer en løfte kapacitet på imponerende 125 kilo, og kan betjenes af en enkelt person. Hvor der ellers skal to (eller flere)mand, en løftestang, og en koordineret indsats til at løfte og flytte et brønddæksel, kan opgaven klares med én person og en løftevogn – og helt uden belastende og risikable løft.

Den smarte løftevogn kan nemt klappes sammen til at fylde meget lidt, og tager derfor ikke unødigt meget plads op i den tæt pakkede kassevogn under transport. Dertil kommer, at en løftevogn fra ASP Produktudvikling er forsynet med terrængående hjul. Dette gør, at løftevognen kan køre på selv de mest ujævne og ufremkommelige byggepladser, og dermed lette arbejdet for dit mandskab selv under uvejsomme forhold.

Find det rette løfteudstyr til din arbejdsplads hos ASP Produktudvikling

Med de korrekte løfteredskaber kan du således spare mandetimer, samtidig med at du skåner dine medarbejderes helbred. Mange af de forskellige typer kan samtidig gøre arbejdet med større præcision, end hvis det skulle have været udført på manuel vis. For eksempel kan du hos ASP Produktudvikling finde en vakuumløfter til fliser, som er yderst effektiv, når det kommer til såvel løft og flytning af tunge og porøse emner som lægning af fliser, chausse sten og anden form for belægningssten. Du kan også finde pallevogne og andre nemme transportmidler, som især egner sig til uhåndterbart materiel.

Du kan se hele udvalget af smart løfteudstyr på https://asp-produkt.dk/ 

Astrid Pedersen