Ankel tape til muskelsmerter og hævelser

Hvis du har forslået eller forstuvet din fod, er det en god idé at holde den i ro og aflaste den så meget som muligt. Ankel tape går ind og støtter og stabiliserer ankelleddet og aflaster dermed det beskadigede led. Det er en god idé at bruge ankeltape under genoptræning af anklen, da tapen er med til at stimulere vævet, så det sender signaler til hjernen. Signalerne fortæller anklens position, som gør det nemmere at styre den. Normalt sender anklens nerveceller signalerne selv, men ved brud og forstuvninger forsvinder den funktion midlertidigt.

Find ankeltape der passer til dig

Hos Henza kan du finde et stort udvalg af kinesiologitape, som er en elastisk tape, der kan bruges som ankel tape. På deres side kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver, såsom blå, grøn, sort, hvid og beige. Stort set alle ruller kommer i størrelsen 5m x 5cm, med undtagelse af deres pre-cut Y og I forme. For at få den rette virkning med ankel tape, skal du starte lidt over knysten på anklen og i en ret linje føre det ned over knysten og under foden. Tilføj så en ekstra strimmel af tape, lidt foran det første. Sæt så tape bag på foden, frem til midten af foden og tilføj en ekstra lidt højere oppe. Slut af med et dobbelt lag tape over forsiden af anklen.

En specialiseret forhandler

Henza er en virksomhed med over 10 års erfaring i branchen og de har altså specialiseret sig i sportstape og andre behandlingsprodukter. Kinesiologitapen, som er god som ankel tape, er især populær hos deres kunder, fordi den klæber godt og er nem at arbejde med. Det er vigtigt for Henza at deres produkter er af topkvalitet, så du kan være sikker på at få nogle gode produkter hjem.

admin