Alt i ståltag og -facade hos profiltech.dk

Leder du efter stålelementer til tag eller facade på en ny konstruktion? Https://www.profiltech.dk/ er en virksomhed med over 30 års erfaring, så du kan trygt anvende dem som leverandør til dit næste byggeprojekt.

I denne virksomhed tager de deres fag alvorligt. Derfor har de en specialbygget og kompakt kranbil, som de bruger til at levere deres varer direkte til kundernes dør. Når du skal have leveret store elementer, som er besværlige at flytte, er det en enorm fordel at have en kran til hjælp.

Når du vælger https://www.profiltech.dk/ som forhandler, sparer du et fordyrende mellemled. Det vil sige at du får varen direkte fra producenten. På den måde tjener producenten stadig sine penge, mens du får varen til en bedre pris.

Find alle materialerne til dit byggeprojekt ét og samme sted

Med et enormt lager i trapez- og teglstensprofiler kan du stort set altid finde det, du har brug for, og ofte med mulighed for at afhente samme dag. Så selv hvis du står i en travl situation, står virksomheden klar til at hjælpe dig!

Derudover forhandles der varer i en række forskellige kategorier:

  • Ståltag/facade
  • Inddækninger
  • Tagrender
  • Hegn
  • Tømmer

Her finder du altså en leverandør, der er leveringsdygtig i alle materialerne til et byggeprojekt. Logistisk set sparer du derved kontakt og aftaler med forskellige leverandører, og alle dine produkter leveres af samme forhandler. Med virksomhedens store erfaring kan du være sikker på at du får kompetent og seriøs vejledning og rådgivning.

Virksomheden tilbyder dag-til-dag-levering, og support alle dage – også søn- og helligdage. Butikken er altså altid åben og klar til at tage imod din bestilling!

Går du og planlægger et nyt byggeprojekt, så overvej https://www.profiltech.dk/. Fordelagtige priser og formidabel service!

admin