4 ting, du skal bruge til din båd

Har du en båd, eller overvejer du at anskaffe dig en? Hvis du allerede ejer en båd, ved du, hvor meget arbejder der ligger i at holde sådan en ved lige. Hvis du ikke ejer en endnu, vil vi her give dig et indblik i, hvad du blandt andet kommer til at arbejde med, når du har anskaffet dig den. Hos HF Industri & Marine kan du finde det meste af det, du skal bruge.

Bundmaling

Ja, vi starter under vandet, fordi malingen, der skal under vandet, kræver noget helt særligt, når båden skal være i vandet så lang tid ad gangen. Det er ikke nok med vådrumsmaling, men du skal ud og finde decideret bundmaling.

Epoxy

Epoxy styrker og gør overflader pæne, og det er typisk det produkt, der giver den der ekstra blanke overflade, som man finder på både. Epoxy findes til alle slags overflader, om det er til træ, kulfiber eller noget helt tredje.

Fugemasser

Fugning af høj kvalitet er ekstremt vigtigt, når vi har at gøre med både, hvor der vil være meget vand. Hvis du vil undgå fugtskader og konsekvenserne heraf, skal du bruge fugning specifikt til både, så du er sikker på, at den holder i længden.

Krympeplast

Båden skal ikke være i vandet hele året, og når den er på land, bør du pakke den godt ind i krympeplast. Krympeplast er en erstatning for en presenning, og det er en bedre løsning, fordi den dækker båden markant bedre til og sikrer altså bedre båden mod vind og vejr.

admin