4 ideer til din egen hjemmelavede julekalender

Julen nærmer sig med hastige skridt, så det er ved at være på tide, at komme i gang julekalenderen. Hvis du i år, har tænkt at du gerne vil gøre noget specielt, så skulle du prøve at lave din helt egen. Der er et hav af muligheder. Så mange at det kan være helt svært at bestemme sig for, hvilken en man skal vælge. Uanset hvad så får du lidt at vælge imellem her!

1. En kalender i billeder

Saml en masse billeder fra året sammen, og få dem printet ved din nærmeste fotoforhandler. Klip 24 cirkler og sæt dem bag på billederne med enten tape eller elefantklister, så du ikke ødelægger billederne. Du kan eventuelt hænge dem i en snor fra loftet og holde dem fast med tøjklemmer. Alternativ kan du dekorere en fin lille æske og komme dem i.

2. Chokoladekalenderen med et twist

Giv den klassiske chokoladekalender et twist ved selv at bestemme motivet på den. Du kan enten få printet et billede på en kalender, eller du kan købe en mal-selv kalender i din nærmeste hobbyforretning.

3. Pakkekalender

Køb 24 små pakker og saml dem sammen til en kalender. Pak alle gaverne fint ind, og giv dem et nummer med små skilte eller klistermærker. Det er en rigtig god måde, at gøre julekalenderen rigtig personlig.

4. Lav din egen chokolade

Hvis du er en ægte hobbykonditor, så kan du også kaste dig ud i at lave din helt egen chokolade. Du kan få mange forskellige julekalendere, hvor du selv skal komme fyld i lågerne. Og så er det bare en glædelig overraskelse, at fyldet er lavet med kærlighed og en rolig hånd.

admin