3 tips til et bedre og mere effektivt mailsystem

Enhver virksomhed og privatperson bruger dagligt mail til at ordne den ene eller anden ting. Med andre ord kan du ikke leve uden en mail, særligt ikke hvis du begår dig i en virksomhed, hvor du dagligt skal kommunikere med kunder og kollegaer. Vi giver dig her tre gode råd med på vejen.

Styr på sikkerheden

Du kan ikke sende mails, hvis det ikke kan gøres sikkert. Men hvordan sender man sikker mail? Der findes både forskellige tiltag og services, man kan tage i brug, når man vil sikre sig, at der ikke kommer noget ud, der ikke skulle være kommet ud. Du skal have det rigtige IT-setup, men du skal også briefe internt om, hvad man kan kommunikere over mail, og hvad man ikke kan.

Importer din mail til en anden mail

Træt af dit nuværende mailprogram, men er du nødsaget til at bruge det? Så findes der faktisk en løsning på det. I flere anerkendte og bedre mailprogrammer kan man typisk importere mails fra et andet mailprogram, hvilket betyder, at du kan bruge det bedre mailprogram med alle de features, der hører med. Det gør bare ens arbejdsdag meget mere effektiv, at man kan gøre ting, som man vil i det setup, man foretrækker.

Lav skabeloner til mails

Ikke alle virksomheder har store IT-systemer, der spiller sammen med mail og diverse tekstskabeloner til eksempelvis kundeservice. I de fleste mailprogrammer kan man selv lave disse skabeloner og importere dem når som helst, så man ikke skal skrive dem fra bunden af hver eneste gang.

admin