3 ting, du skal huske, når du indretter kontor

Har din virksomhed vækstet, og er du klar til at flytte til nye lokaler med alt, hvad det indebærer? Så skal du nok vente dig, at det kommer til at koste lidt at gøre din virksomhed mere professionel. Men det vil i sidste ende være det rigtige valg, hvis du har ambitioner om at skabe noget stort.

Husk det grønne på kontoret

De færreste kan holde ud til at møde op på en grå og trist arbejdsplads hver eneste dag. Der skal være noget liv på kontoret i form af kontorbeplantning, som kan komme i mange former. Gå all-in og lav en væg med vandfald og regnskovsplanter, eller hold det til de små potteplanter, som kan stå på hvert bord. Det giver et bedre arbejdsmiljø.

Hæve-sænkeborde

Dette er en af de dyreste poster, når du skal indrette nyt kontor, men den er nødvendig i en verden, hvor ergonomi betyder mere og mere på arbejdspladsen. Mange af os får dårlig ryg, og du kan med hæve-sænkeborde skabe en sund arbejdskultur, hvor der er mulighed for at få strukket ud, når tiden er til det. Giv dine medarbejdere muligheden for at gøre noget godt for sig selv. Det er et godt image at have.

Gør plads til mindst ét mødelokale

Afhængig af virksomhedens størrelse skal du som minimum have ét mødelokale. Lad være med at give alle et personligt kontor, før du har sikret dig, at der er et mødelokale til rådighed. Ét kan ofte ikke gøre det, hvis der både skal være plads til interne møder samt møder med kunder.

admin